Окръжната прокуратура в Благоевград приключи разследването срещу организирана престъпна група,

...
Окръжната прокуратура в Благоевград приключи разследването срещу организирана престъпна група,
Коментари Харесай

Съдът в Благоевград затвори наркогрупа

Окръжната прокуратура в Благоевград завърши следствието против проведена незаконна група, хваната за разпространяване на опиати в Благоевградска област и на други места в страната. Групата е била дейна в интервала от февруари 2022 година до октомври 2023 година Седемте обвинени са се признали за отговорни и са сключили съглашения с прокуратурата.

Участници в групата са били 55-годишният К.М., 28-годишният Р.М., дружно с Р.К. на 57 години, Д.М. на 43 години, Е.М. на 58 години, В.С. на 37 години и М.М. на 47 години.

Установено е, че К.М. взаимно с Р.М. са управлявали наркогрупата . На К.М. е наложена присъда от 2 години затвор при непоколебим режим, Р.М. влиза в пандиза за 1 година и 7 месеца при общ режим на изтърпяване.

Обвиняемите Р.К. и Д.М. са хванати от митнически чиновници при опит за контрабанда на 3,935 кг марихуана за общо 62 960 лева през границата на България с Турция, като част от активността на незаконната група.

На Р.К. е наложена присъда от 2 години при общ режим, а при Д.М. наказването е условна присъда от 3 години затвор с 5 години изпитателен период.

Наложеното наказване на обвинения Е.М. е 1 година и 2 месеца затвор при непоколебим режим на изтърпяване , на В.С. - 1 година при общ режим, а обвинената М.М. е с наложена условна присъда от 1 година и 6 месеца с 4 години изпитателен период.
 Осъдиха 13 от наркогрупа от 17 души, работили в София
Осъдиха 13 от наркогрупа от 17 души, работили в София

Разпространявали и " нови дроги "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР