Окръжната прокуратура в Благоевград повдигна обвинение срещу 37-годишния Асен Бербатов

...
Окръжната прокуратура в Благоевград повдигна обвинение срещу 37-годишния Асен Бербатов
Коментари Харесай

Братът на Бербатов отива зад решетките за 10 години?

Окръжната прокуратура в Благоевград повдигна обвиняване против 37-годишния Асен Бербатов и го остави за 72 часа в ареста за търговия с опиати.

По закон за разпространяване на наркотични субстанции, плануваното наказване е отнемане от независимост до 10 години и санкция до 100 000 лв.. А това е трета наркоиздънка на по-малкия брат на футболната звезда Димитър Бербатов.

Асен бе задържан през вчерашния ден по време на профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции в Благоевград.

В хода на акцията от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъплност “ е осъществена инспекция на 27-годишен мъж, като в употребения от него лек автомобил БМВ е открит и конфискуван към 1,70 грама кокаин. Мъжът признал, че е получил дрогата от Асен Бербатов.

След бързи дейности на криминалистите 37-годишният Асен е арестуван. Той е пътувал в лек автомобил ауди, ръководен от 28-годишната Ана Папучарова от Благоевград. При осъществената инспекция на двамата и колата, у Асен Бербатов е открит към 1 грам кокаин, в дамска раница е открит 2,4 грама канабис, а в джоб на дамска дреха – сумите от към 6 700 лева, 75 евро и 10 паунда.

По-рано през днешния ден стана ясно, че при обиск на квартирата на Бербатов в София са открити още към 5 грама канабис и електронна везна.

На брата на Димитър Бербатов и на Ана Папучарова са повдигнати обвинявания за разпространяване на наркотични субстанции. Те ще останат в ареста за 72 часа.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР