Окръжна прокуратура-Велико Търново ръководи разследване за тежко пътнотранспортно произшествие с

...
Окръжна прокуратура-Велико Търново ръководи разследване за тежко пътнотранспортно произшествие с
Коментари Харесай

Нов ужас във Великотърновско: Баща уби 27-г. си син на място, вряза се във влекач

Окръжна прокуратура-Велико Търново управлява следствие за тежко пътнотранспортно произшествие с един умрял и различен с заплаха за живота, оповестиха от обвиняването.
Около 15. 00 часа, на 17.11.2023 г, на път от с. Мусина за гр. Велико Търново, товарен автомобил „ Форд Транзит “, ръководен от И. Р., на 50 години и пасажер в него на 27 години, движейки се в посока с. Мусина, губи ръководство на товарния автомобил, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска челно в насрещно движещия се влекач „ МАН “ с прикачено полуремарке.
В резултат на произшествието на място е умрял 27-годшиният пасажер (син на водача), който е пътувал в буса. Водъчът на буса е откаран в МОБАЛ- В. Търново, където е настанен в интензивно поделение с голям брой контузии и заплаха за живота, предава 24 часа.
Причините за настъпилото пътнотранспортно произшествие са в развой на изясняване. Извършен е оглед на местопроизшествието. Двата автомобила са конфискувани като материално доказателство.
Водачът на камиона е пробван за алкохол и наркотични субстанции с техническо средство, като пробите са негативни. На лидерът на буса е взета кръвна проба за приложимост на алкохол и опиати, чиито резултати се чакат.
Разпитват се очевидци, назначени са експертизи и продължава осъществяването на всички нужни дейности по следствието за цялостното изясняване на аргументите и събитията, довели до случая.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР