Окръжна прокуратура във Варна обвини 28-годишен мъж от село Камен

...
Окръжна прокуратура във Варна обвини 28-годишен мъж от село Камен
Коментари Харесай

Обвиниха 28-годишен мъж, опитал да убие свой съселянин във Варненско

Окръжна прокуратура във Варна упрекна 28-годишен мъж от село Камен дял, община Дългопол, опитал да убие собствен съселянин. Той е арестуван за 72 часа. Това оповестиха от обвиняването.

Вечерта на 21-и февруари, двама мъже се черпили с алкохол, като стояли на чешма в село Камен дял. Към тях се доближил потърпевшият. 28-годишният се нахвърлил против него и почнал да го бие. Извадил нож и го намушкал в корема. Физическият конфликт бил преустановен от присъстващия на място очевидец и потърпевшият съумял да се отдалечи. След към 100 метра той се свлякъл на земята.



Пристигналите на място други поданици на селото подали сигнал. Екипи на Спешна помощ и на полицията пристигнали на местопроизшествието.

31-годишният пострадал бил откаран в болница, където бил опериран и все още се намира в устойчиво положение.

В днешния ден причинителят е притеглен като обвинен за осъщественото от него закононарушение и срокът на задържането му е продължен. Предстои в съда да бъде импортирано за разглеждане искане за налагане на непрекъснат арест. Мъжът е прочут на Министерство на вътрешните работи и на прокуратурата. Той е направил тежкото действие в изпитателен период по предишно наказание за ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура във Варна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР