Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 40-годишната П. Ч.

...
Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 40-годишната П. Ч.
Коментари Харесай

Драма: Съдят 40-годишна, погубила майка си при катастрофа във Варненско

Окръжна прокуратура - Варна съобщи на съд 40-годишната П. Ч. за причиняване на гибел по несъобразителност на пасажер от управлявания от нея автомобил и две междинни телесни повреди на трето лице.
На 17 октомври 2019 година, П. Ч. се движела по пътя от вкъщи си в Белослав към фериботния комплекс в града. В управлявания от нея автомобил пътували нейната майка и сътрудник на по-младата жена.
На към 2 км след Белослав, пред автомобила на обвинената се движел непостоянен товарен автомобил и дамата подхванала дейности да го изпревари. Навлизайки в лентата за насрещно придвижване, 39-годишната тогава жена не се съобразила с движещия се там микробус, не го пропуснала и вследствие на това зародило пътнотранспортното произшествие.
Вследствие на случая настъпила гибелта на 64-годишната майка на лидерката, която пътувала на предна дясна седалка в автомобила на П. Ч., и били породени две междинни телесни повреди на трето лице, возещо се на предната седалка на микробуса. В хода на следствието била доказана директната причинно – следствена връзка сред зародилия пътния случай и съдбовните последствия от него.
Варненският областен съд ще насрочи дата за разглеждане по делото против 40-годишната жена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР