Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 19-годишния К.Т. за

...
Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 19-годишния К.Т. за
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 19-годишен младеж, разпространявал наркотици

 Окръжна прокуратура - Варна съобщи на съд 19-годишния К.Т. за това, че без съответно позволение, държал за разпространяване, високорискови наркотични субстанции - закононарушение по чл.354а, ал.1 от Наказателен кодекс., оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура. 

През лятото на 2020 година, в двора на общински център за работа с деца в гр. Вълчи дол,  полицейски чиновници забелязали обвинения и подхванали инспекция на самоличността му. Първоначално К.Т. отрекъл да държи в себе си неразрешени субстанции, само че при последвалия персонален обиск било открито, че обвиненият държи пакет, съдържащ 18 бр. сферични топчета от фолио, съдържащи прахообразно вещество. Момчето признало, че това е наркотична субстанция и я предало на чиновниците на реда.

Направената експертна информация открила, че конфискуваното вещество е метамфетамин с общо тегло 1,45 грама.

Предстои Варненският областен съд да насрочи дата за разглеждане по делото против 19-годишният К.Т. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване отнемане от независимост от две до осем години и санкция от пет до двадесет хиляди лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР