Окръжна прокуратура - Стара Загора предаде на съд мъж, обвинен

...
Окръжна прокуратура - Стара Загора предаде на съд мъж, обвинен
Коментари Харесай

Приятел на палача на Дебора е отвлякъл и пребил жена

Окръжна прокуратура - Стара Загора съобщи на съд мъж, упрекнат в побой, закана с ликвидиране и похищение на жена, заяви Нова.

Според предоставените данни, инцидентът се е случил на 27 март в селата Арнаутито и Самуилово. Обвиненият мъж е нанесъл на 31-годишната жена междинна телесна повреда на десния крайник, която е довела до трайно затрудняване на нейните придвижвания за интервал от към 40 дни. Освен това той заплашил дамата с ликвидиране и я е отвлякъл.

Според жертвата мъжът, който я е пребил, е другар на арестувания за обезобразяването на Дебора Георги Георгиев. 

Събитията стартират с посещаване на Диляна в дискотека в Стара Загора. Обвиненият по-късно идва на същото място. След малко посещаване в казино, дамата се насочва към жилището си с такси, където я причаква упрекнатият, който я нападна и отвлича с колата си. През идващите часове жертвата бива неведнъж пребивана и измъчвана.

Колата е спряла край Арнаутито, където мъжът е извадил дамата от автомобила и още веднъж ѝ е нанесъл побой, след което я е затворил в пункт за мляко в локалната кравеферма. Там я е заплашил с ликвидиране. През цялото време дамата викала за помощ и го умолявала да я върне в дома ѝ, което той направил, едвам когато тя дала обещание, че няма да го издаде.

След случая, Диляна е откарана в болница, където лекарите установяват счупване на десния ѝ крайник и други телесни повреди. В хода на следствието са осъществени разнообразни дейности, в това число разпити на очевидци, експертни изводи и изземане на материални доказателства.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР