Окръжна прокуратура - Сливен се самосезира от репортажи в медиите

...
Окръжна прокуратура - Сливен се самосезира от репортажи в медиите
Коментари Харесай

Прокуратурата се зае със смъртта на 15-годишното момиче в сливенската болница

Окръжна прокуратура - Сливен се самосезира от репортажи в медиите по случая с умрялото в МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “ 15-годишно момиче, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Бургас, представени от БНР.

По случая е назначена инспекция дали са налице данни за осъществено закононарушение по член 123 от Наказателен кодекс за причиняване на гибел заради неведение или немарливо осъществяване на занимание или на друга правнорегламентирана активност, представляваща източник на нараснала заплаха.

Проверката ще бъде осъществена от чиновници на полицията в Сливен, на които са дадени подробни инструкции. Тя би трябвало да завърши в период от 10 дни.

Наблюдаващият прокурор при Окръжна прокуратура – Сливен би трябвало да бъде известен при привършване на разпоредените дейности, с оглед предприемане на следващи ограничения, се споделя в известието до медиите.

Вчера заместник-директорът на болничното заведение доктор Хрисант Хрисантов разгласи какво е записано като причина за гибелта в смъртния акт на 15-годишното момиче:

" Пише „ гноясал перитонит “.

Той отхвърли да разгласи повече детайлности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР