Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Георги К. Той

...
Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Георги К. Той
Коментари Харесай

Предадоха на съд мъж, убил съселянка за 200 лева

Окръжна прокуратура – Сливен съобщи на съд Георги К. Той е упрекнат за това, че на 06.04.2018 година в с. Гавраилово, общ. Сливен, лишил непознати движими движимости (парична сума в размер от 200 лева) от владението на жена от същото село, с желание незаконно да я присвои, като използвал за това мощ и грабежът е съпроводен с убийството на потърпевшата – закононарушение по чл.199, ал.2, т.2, предл.1, вр. чл.198, ал.1 от Наказателен кодекс.
На горепосочената дата потърпевшата се прибирала към дома си, като вървяла по безлюдна и едва осветена улица. Обвиняемият, който бил консумирал алкохол, забелязал че дамата държала портмоне в ръката си. Взел решение да я ограби, като за задачата решил да я сплаши с нож, който носил в себе си. Обвиняемият се доближил към потърпевшата и я хванал с лявата си ръка за тялото, а с дясната посочил ножа. Заплашил я с безусловен звук и настоял потърпевшата да му съобщи всичките си пари. Жената се съпротивлявала и отказала да му ги съобщи. Тогава Георги К. почнал да й нанася голям брой удари с ножа в горната част на тялото, които довели до гибелта на дамата.
Окръжен съд – Сливен е насрочил съвещанието си за 28.03.2019 година, оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Сливен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР