Окръжна прокуратура - Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо

...
Окръжна прокуратура - Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо
Коментари Харесай

Прокуратурата в Пловдив обвини пиян шофьор, предложил подкуп на полицаи

Окръжна прокуратура - Пловдив внесе в съда обвинителен акт по отношение на пийнал водач, предложил 520 лв. рушвет на служители на реда, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

31-на годишният О.И. е предаден на съд за това, че на 18 октомври в Асеновград е направил опит да даде рушвет от 520 лв. на двама полицейски чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив, с цел да не му сформират акт за определяне на административно нарушаване по Закона за движениe по пътищата и за това, че е управлявал лек автомобил, марка "Нисан ", с централизация на алкохол в кръвта си 1,83 на хиляда, открито с "Алкотест Дрегер ", както и за това, че не извършил полицейско предписание и не спрял автомобила, след подаден звуков и светлинен сигнал. Първоначално колата управлявала жена, само че откакто тя спряла, на шофьорското мястото седнал О.А.

Той не се подчинил на разпорежданията на служителите на реда, потеглил, след което последвало гонене. Малко по-късно колата била застигната и спряна.

Спрямо обвинения е взета мярка за неотклонение "Гаранция " в размер на 15 000 лв.. Предстои Окръжен съд - Пловдив да насрочи съвещание по делото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР