Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Т.Ф., на

...
Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Т.Ф., на
Коментари Харесай

Страховити сцени на пловдивска улица!

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт по отношение на Т.Ф., на 49 година, за това, че на 28.03.2021 година в Пловдив направил опит съзнателно да умъртви другиго - Й.А., на 35 година, като действието е осъществено по хулигански подбуди – закононарушение по член 116, алинея 1, т. 11, вр. член 115, вр. член 18, алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 28 март 2021 година в Пловдив обвиненият Т.Ф. се намирал пред къща на ул. " Дилянка “. Там той бил сложил тонколона, пускал музика и употребявал алкохол. В дома живеело семейство, чиито близки неотдавна били умряли. Те помолили Т.Ф. да понижи музиката или да я слуша на друго място, тъй като са в печал. Той не го направил и се държал нападателно. Събрали се и други поданици на квартала, настояващи да не се подвига звук.

Пострадалият Й.А. и татко му, които живеели в къщата, още веднъж го помолили да понижи музиката. Т.Ф. почнал да ги наскърбява, размахал нож към Й.А., като го намушкал пет пъти на разнообразни места в тялото. Пострадалият е бил откаран в болница, където претърпял незабавни медицински интервенции и интервенция и животът му е избавен. Ножът е конфискуван и прибавен като материално доказателство по делото.

Обвиняемият Т.Ф. е с взета мярка за неотклонение " задържане под стража “. Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР