Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо А.Р., на 45 г.

...
Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо А.Р., на 45 г.
Коментари Харесай

Убийството до Пловдив: Двамата мъже имали сключен брак

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на А.Р., на 45 година Той е предаден на съд за това, че на 04.05.2022 година в Стамболийски, съзнателно е умъртвил 41-годишния Р.А., жител на Германия -  закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс.

Двамата мъже живеели чартърен в София. През 2020 година те сключили цивилен брак в Германия, за което имали публикуван европейски документ за брак. Между тях възниквали кавги, които от време на време прераствали и във физическа разпра.

На 03.05.2022 година мъжете се преместили да живеят в Стамболийски, в наследствена къща на А.Р. На идващия ден – 04.05.2022 година,  ходили на пазар, след което се върнали в дома си. Под въздействие на използвания алкохол, двамата почнали да се карат, дърпат, удрят и нараняват. А.Р. непринудено решил да умъртви потърпевшия, взел нож и извършил желанието си. По-късно той подал сигнал в полицията.

Обвиняемият А.Р. е с взета мярка за неотклонение " задържане под стража “. Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР