Окръжна прокуратура–Пловдив внесе обвинителен акт спрямо 41-годишния Стоил Терзиев. Той

...
Окръжна прокуратура–Пловдив внесе обвинителен акт спрямо 41-годишния Стоил Терзиев. Той
Коментари Харесай

Стоил от Неделево, пребил баща си до смърт заради скъсан джоб, отива на съд

Окръжна прокуратура–Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на 41-годишния Стоил Терзиев. Той е предаден на съд за това, че е умъртвил грубо 64-годишния си татко Антон в фамилната им къща в село Неделево.

Между двамата постоянно възниквали разногласия след приложимост на алкохол. Скандалите от време на време прераствали във физическа разпра, само че без да се стига до пострадвания. На 16 март 2022 година те  още веднъж седнали в къщата да се почерпят с алкохол и по-късно вечерта бащата лежащ да спи. Синът останал на масата.

Антон се събудил в ранните часове на идващия ден и споделил, че ще излезе на открито. Стоил го предизвестил да не върви на никое място. Баща му отвърнал, че ще прави, каквото изиска. Синът се ядосал и го блъснал. Антон  изгубил равновесие, хванал се за якето му и скъсал единия му джоб. Това вбесило Стоил, който почнал да бие грубо родителя си. Свидетел на абсурда подал сигнал на тел. 112. На място пристигнали медицински и полицейски екипи. Въпреки оказаната лекарска помощ на 18 март Антон Терзиев умрял от пострадванията си.

Спрямо обвинения Стоил е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Предстои Окръжният съд в Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото. За това закононарушение се планува наказване отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР