Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Д.П., на 60 г., кипърски

...
Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Д.П., на 60 г., кипърски
Коментари Харесай

Прокуратурата погна убиеца на циганин в Белозем

Окръжна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен Д.П., на 60 година, кипърски жител, по досъдебно произвеждане за това, че на 11 май 2019 година, в землището на с. Болярино, обл. Пловдив, при ръководство на товарен автомобил, марка „ Форд Рейнджър “, нарушил разпоредбите за придвижване, като в резултат на пътнотранспортно произшествие съзнателно е предизвикал гибел на 30-годишния П.Г. – закононарушение по член 342 алинея 3 писмен знак „ В “ във вр. член 342 ал.1 от Наказателния кодекс.

До момента е открито, че към среднощ на горепосочената дата, в землището на с. Болярино, обл. Пловдив, трима мъже от с. Белозем, обл. Пловдив, при опит за осъществяване на кражба на люцерна или на селскостопански животни от плантация, били видяни от притежателя Д.П.

След като ги видял, той се качил в автомобила си и ги подгонил, като в този миг тримата мъже се разбягали в разнообразни направления. На към 600 метра от фермата, обвиненият Д.П. съумял да застигне единия от тях – П.Г., на 30 година, като го блъснал с автомобила си. Пострадалият П.Г. е умрял в резултат на пострадванията при пътнотранспортното произшествие.

Обвиняемият Д.П. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Пловдив. Разследването по случая продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР