Окръжна прокуратура – Перник и Областната дирекция на МВР представя

...
Окръжна прокуратура – Перник и Областната дирекция на МВР представя
Коментари Харесай

Прокуратурата опроверга bTV: Към момента няма задържан за убийството на швейцарския бизнесмен

Окръжна прокуратура – Перник и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи показва детайлности от следствието на убийството на швейцарския предприемач Удо Ланге в пернишкото село Кладница.

Те показаха, че няма арестувани за убийството на швейцарския предприемач по реда на Наказателно-процесуален кодекс. " Каквото и да кажа сега, може да навреди на следствието. Работи се по доста версии и са назначени доста експертизи, които ще дадат изясненост по отношение на самата специфичност на действието. И сега се организират процесуално-следствени дейности, работи се с разнообразни лица. Към момента не мога да дам конкретика, тъй като е допустимо това да опорочи следствието ", сподели ст. комисар Млеканов.

" Продължава работата по всички версии. Разпитани са 5-6 лица по досъдебното произвеждане. Към сегашния миг не са събрани доказателства за виновността на което и да е лице, разпитано по делото. Чакат се и резултати от експертизи ". От прокуратурата отхвърлиха да посочат главните версии за убийството, тъй като това би могло да попречи на следствието.

Припомняме, че предприемачът беше открит мъртъв в гаража на дома си в комплекс " Делта хил ". Удо Ланге живеел от години в България, защото брачната половинка му е българка, с която са имали взаимен бизнес.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР