Окръжна прокуратура – Монтана е внесла за разглеждане в съда

...
Окръжна прокуратура – Монтана е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Съдят 63-годишен за блудствени действия с малолетни момичета

Окръжна прокуратура – Монтана е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против С.А. (на 63 години) за осъществено от него закононарушение по член 149, алинея 5, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

Обвиняемият С.А. работи по предпенсионна стратегия към кметство в едно от селата в област Монтана. През деня на 19.06.2019 година мъжът доближил вървящо по улица единадесетгодишно момиче и го прегърнал. След това направил по отношение на малолетното дете блудствени дейности без съвкупление. Ученичката го отблъснала и споделила за случилото се на братовчедка си.

Излязъл от пандиза преди месец влиза в ареста за блудничество

По-късно същия ден възрастният мъж, за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, направил блудствени дейности и по отношение на друго момиче на десетгодишна възраст. Дал на детето един лев и го предизвестил да не споделя на родителите си за случилото се. Пострадалата съумяла да избута ръцете му, прибрала се у дома и се оплакала на околните се от дейностите на обвинения.

Мъж блудства с момиченце на 9 години в шуменско село

За случилото се била сигнализирана полицията и почнало следствие. Предстои наказателното произвеждане против С.А. да продължи в съда, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР