Окръжна прокуратура- Кюстендил е внесла за разглеждане в съда обвинителен

...
Окръжна прокуратура- Кюстендил е внесла за разглеждане в съда обвинителен
Коментари Харесай

Млада жена уби пенсионер, защото не й платил договорените 20 лева за секс

 Окръжна прокуратура- Кюстендил е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против Детелина Василева (на 29 години) за осъществено от нея съзнателно ликвидиране.

Пострадалият П.Й. бил пенсиониран миньор. Живеел самичък в къщата си в с. Мламолово, община Бобов дол.

На 08.11.2019 година, дружно с двама негови другари, се събрали при него. С мъжете била и Детелина, с която по-рано се договорили за даване на полови услуги против възнаграждение.

Когато гостите му се разотишли, П.Й. предложил на обвинената да остане. До към 2 ч. през нощта тя седяла на стол, до момента в който той се разположил на леглото. От изпития по-рано алкохол мъжът за малко заспивал, а откакто се събуждал обиждал и се заяждал с гостенката си, заплашвал, че ще я бие. След като тя му отхвърли сексуален акт, й споделил да потегля, като й дал 2 лв. за билет. Тя му обяснила, че на открито е мрачно и студено и би трябвало да изчака до сутринта, когато ще има рейс.

Поведението на Й. и фактът, че измежду нощ би трябвало да напусне къщата му, освен това без да е получила контрактуваните 20 лв., поради които останала, изнервили обвинената. Тя взела намиращия се на масата нож и нанесла с него удар в региона на гърдите на потърпевшия. От силата на удара, острието влезнало в тялото му до дръжката. Мъжът станал от леглото и самичък извадил ножа от раната. Обвиняемата се изплашила и избягала на открито.

На идната заран бездиханното тяло на потърпевшия било намерено от негов другар. Пристигналият на място лекарски екип установил гибелта на П.Й.

От заключението на направената съдебномедицинска експертиза е видно, че нанесеното на мъжа прободно-порезно пострадване в гръдния панер провокирало масиран кръвоизлив, последван от остра сърдечно-съдова непълнота. Това довело до гибелта на потърпевшия.

В хода на следствието, разпитана като обвинена, Детелина разказала с детайлности за случилото се в нощта на 08.11.2019 година, като признала за осъщественото от нея ликвидиране.

Понастоящем дамата се намира в следствения арест в гр. Кюстендил. Предстои наказателното произвеждане против нея да продължи в съда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР