Окръжна прокуратура-Кюстендил е приключила досъдебното производство и е внесла за

...
Окръжна прокуратура-Кюстендил е приключила досъдебното производство и е внесла за
Коментари Харесай

Изправят пред съда жена за разпространение на хероин в Кюстендил

Окръжна прокуратура-Кюстендил е завършила досъдебното произвеждане и е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против жена на 43 години, привлечена към наказателна отговорност за осъществено от нея закононарушение - държане на хероин за разпространяване, оповестиха от обвиняването.
На 8 декември в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил постъпила оперативна информация, касаеща закупуване на наркотично вещество от нея за укриване или следващо препродаване. По случая неотложно била осъществена инспекция.
Полицейските чиновници открили обвинената в таксиметров автомобил, движещ се по ул. „ Бузлуджа “. При прекъсването му дамата направила опит да изхвърли дрогата под предната седалка.
При претърсването на колата бил открит и конфискуван транспарантен найлонов плик с кафяво вещество на бучки. Извършеният полеви наркотест установил съществуване на хероин. За планове опиат, тя декларирала, че го е купила за пласиране в махалата, като с получените от това пари щяла да изхранва децата си.
В хода на следствието са били събрани доказателства за незаконната активност на обвинената, обвързвана с разпространяване на опиати в кв. „ Изток “ в града. Предстои делото да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР