Окръжна прокуратура – Хасково е привлякла като обвиняем и задържала

...
Окръжна прокуратура – Хасково е привлякла като обвиняем и задържала
Коментари Харесай

Заради битов спор: Наемател уби по жесток начин хазяйката си в Димитровград

Окръжна прокуратура – Хасково е привлякла като обвинен и задържала 53-годишен мъж за съзнателно ликвидиране по изключително непосилен метод на жена в къща в град Димитровград, оповестяват от пресцентъра на обвиняването.

На 26 юни в полицията е постъпил сигнал за умряла жена в партерен етаж на къща в град Димитровград. На място са пристигнали полицейски екипи и проверяващи служители на реда от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Димитровград. При осъществения оглед по тялото на умрялата са били открити голям брой кръвонасядания в региона на крайниците и тялото, както и рана на глезена на левия крайник. Трупът е бил откаран за аутопсия.
Трима задържани за ликвидиране и насила на 76-годишен мъж в Стара Загора Арестуваните са 45-годишна жена, 21-годишния й наследник и 28-годишен мъж
Установено е, че умрялата жена е 62-годишната Д.Т. - собственичка на къщата и живеела на втория етаж на постройката. Приземният етаж на дома обитавал обвиненият П.П.

Вечерта на 26 юни двамата се скарали във връзка битов спор, като П.П. нанесъл голям брой удари по тялото и крайниците на дамата с корав предмет. Когато Д.Т. изпаднала в безсъзнание, наемателят се обадил на тел. 112 и съобщил, че намерил хазяйката си в безпомощно положение.

Пристигналите на място служители на реда открили, че той е нанесъл удари на дамата с железен водопроводен разтегаем ключ. П.П. е бил тестван с техническо средство „ Алкотест Дрегер “, като уредът е отчел 1,5 промила на хиляда алкохол в издишания въздух.

Обвиняемият е направил признания и е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на прокурор от Окръжна прокуратура – Хасково.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР