Окръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Манол М. Той

...
Окръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Манол М. Той
Коментари Харесай

Извънредна новина за Манол, убил жена си с 10 удара с чук

Окръжна прокуратура – Бургас съобщи на съд Манол М. Той е упрекнат за това, че на 19.10.2018 година в къща, в гр. Бургас, съзнателно умъртвил брачната половинка си, посредством нанасяне на голям брой удари с чук в региона на главата на потърпевшата, довели до тежка черепно – мозъчна контузия, в резултат на което настъпила гибелта й, като действието е осъществено с особена свирепост – закононарушение по чл.116, ал.1, т.6, предл.3, вр. чл.115 от Наказателен кодекс.

На 19.10.2018 година екип на незабавна помощ получават сигнал, че мъж е умъртвил жена си в бургаския квартал „ Сарафово “. След идването си медицинския екип установя къща, като на тротоара пред нея е стоял мъж, който е махал с ръка. След слизането на екипа от колата за спешна помощ, същите виждат,че това е мъж на към 70 години, очевидно спокоен.

Той споделил на водача на колата за спешна помощ да изключи сирената и лампата, тъй като я бил умъртвил, да не се тормозят - към този момент била мъртва, тъй като я умъртвил с чук, като нанесъл 10 удара. Медиците го попитали дали приказва съществено, а мъжът дал отговор, че е сериозен, че е умъртвил жена си с 10 удара с чук и че още дишала, като я задушил с възглавница.

Медиците забелязали, че по горната дреха на мъжа имало капки от кръв. Те попитали мъжа, какво е станало и дали е имало скандал, а той отвърнал,че не са се карали, издебнал я да излезе от банята, да седне да си суши косата със сешоара, с цел да имало звук и я блъснал 10 пъти с чук в главата. Мъжът попитал за какво идва кола за спешна помощ, а не полиция - която е трябвало да го закопчае. Предложил да им покаже къде е станало всичко. Повел целия медицински екип през двора на парцела към къщата. От входната врата са влезнали в предверие, по-късно траяли по кулоар и влезнали в спалня на първи сутеренен етаж.

В стаята откриват мъртвец на жена с окървавена и размазана дясна половина на лицето, без признаци на живот. Медиците още веднъж попитали мъжа, за какво е умъртвил дамата и той дал отговор, че го е дразнела и най-сетне я издебнал, тъй като с помощта на нея е лежал в психиатрично здравно заведение и това влошило връзките с щерка им. Лекарският екип е установил гибелта на дамата с кардиограма, а мъжът е дал персоналната карта на умрялата. В това време е пристигнала и полицията.

Окръжен съд – Бургас е насрочил съвещанието си за 28.05.2019 година, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР