Окръжна прокуратура-Бургас е задържала за срок до 72 часа Атанас

...
Окръжна прокуратура-Бургас е задържала за срок до 72 часа Атанас
Коментари Харесай

Арест за шофьора, убил Янита!

Окръжна прокуратура-Бургас е задържала за период до 72 часа Атанас Андонов, който умъртви на пътя 33-годишната майка на 2 деца Янита. Както Burgas24.bg заяви в злополуката на пътя Бургас – Средец пострадаха и дъщерите й, едната от които бе с заплаха за живота.  

Андонов е упрекнат за това, че на 9 март е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на жена, както и междинни телесни повреди на друга жена и две деца, настъпили в следствие от пътнотранспортно произшествие.

По време на следствието е открито, че управляваният от обвинения лек автомобил е навлязъл в лепнатата на насрещно придвижване и по този метод е позволил пътнотранспортно произшествие с автомобила, с който са се придвижвали потърпевшите лица.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор е постановено лишаване на свидетелството за правоуправление на МПС на обвинения.

Предстои Окръжна прокуратура-Бургас да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение, задържане под стража във връзка с обвинения. Спрямо Андонов е наложена и мярка, възбрана за овакантяване рамките на Република България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР