Окръжна прокуратура – Благоевград води разследване по образувано досъдебно производство

...
Окръжна прокуратура – Благоевград води разследване по образувано досъдебно производство
Коментари Харесай

Млад мъж загина по време на работа, разследват смъртта му

Окръжна прокуратура – Благоевград води следствие по формирано досъдебно произвеждане за причиняване на гибел заради неведение или немарливо осъществяване на занимание или друга правно регламентирана активност, представляващи източник на нараснала заплаха.

Към сегашния миг е известно, че към 16 ч. на 04.08.2022 година, в местността „ Стофричино “ в региона на гр. Якоруда, се правил рандеман на дървесина в гора – частна благосъстоятелност. В процеса на трудовата активност 32 годишният управлявал тежкотоварен автомобил – трактор, м. „ ТАФ “, като издърпвал огромни трупи. При осъществяване на следващ курс ненадейно тракторът се наклонил и се преобърнал в дере. При случая лидерът изпаднал от кабината и бил затиснат от предната лява гума на тежкотоварния автомобил, оповестиха от прокуратурата.

Вследствие на породени контузии потърпевшият умрял.
Действията по досъдебното произвеждане са почнали предвид на местопроизшествието и разпити на очевидци. Изискана е информация от контролните институции и комерсиалното сдружение, правило рандеман на дървесина. Разследването продължава под управлението на Окръжна прокуратура – Благоевград.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР