Окръжна прокуратура – Враца внесе в съда обвинителен акт срещу

...
Окръжна прокуратура – Враца внесе в съда обвинителен акт срещу
Коментари Харесай

Съдят пенсионер за подкуп на полицаи с 10 лева

Окръжна прокуратура – Враца внесе в съда обвинителен акт против М.М., притеглен в качеството на обвинен за осъществено закононарушение, обвързвано с предоставяне на рушвет на длъжностно лице, се показва в пресъобщение до медиите от Апелативна прокуратура, София. 

Оттам напомнят, че на 4 юли т.г. 86-годишният М.М., управлявал лек автомобил в с. Малорад, област Враца, е бил спрян от чиновници на автопатрул поради невключени дневни светлини.

По време на инспекцията 86 годишният мъж пуснал през отворения прозорец на полицейската кола 10 лв., като споделил, че това е " за фаровете " и че " бърза ", се показва в известието от прокуратурата. Още тогава полицейските органи уведомили чиновник от „ Оперативна дежурна част “. Разпитаният обвинен се признал за отговорен и е изразил страдание за действието си. Предстои делото да продължи в съда, показват от Апелативна прокуратура. 

През юни тази година столични полицаи задържаха двама мъже, при два обособени случая, създали опит с рушвет да избегнат по-нататъшни наказания, откакто били спрени за инспекция, напомня Българска телеграфна агенция. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР