Окръжна прокуратура – Враца внесе в съда обвинителен акт срещу

...
Окръжна прокуратура – Враца внесе в съда обвинителен акт срещу
Коментари Харесай

Изправят на съд петима за отвличането на жена във Врачанско

Окръжна прокуратура – Враца внесе в съда обвинителен акт против петима обвинени – 45-годишния Д.В., 35-годишния К.И., 20-годишния Ц.И., 26-годишния С.Д. 61-годишния Б.Н. по дело за похищение .

Обвиняемият Д.В. се познавал с жертвата на отвличането В.А., защото преди време двамата живеели на фамилни начала и от тази връзка имали общо дете .

На 26 октомври предходната година мъжът споделил на неговите родственици – К.И., Ц.И. и Б.Н., че би трябвало да отиде до с. Алтимир, за да прибере приятелката си от къщата на сестра ѝ. Предложил им да го съпроводят и те се съгласили. Мъжете били превозени до селото с лек автомобил „ Ауди “, ръководен от С.Д.

Около 22:00 ч. обвиненият Д.В. нахлул в къщата , а след него влезнали и пристигналите с него четирима мъже. Те разкрили дамата в една от стаите на къщата, извели я на открито и я качили в автомобила .

Пострадалата била откарана в село Селановци . Сестра ѝ подала сигнал за отвличането ѝ в полицията, откъдето били подхванати дейности по издирването . На идващия ден В.А. била открита в къща на ул. „ Заря “ в селото, а направилите били открити и арестувани .

От събраните при следствието доказателства и разпити на очевидци по неоспорим метод е открито авторството на незаконното действие .

Петимата обвинени са престъпно проявени. Д.В., К.И. и Б.Н. са осъждани . Предстои делото да продължи в съда.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР