Окръжна прокуратура – Враца внесе в съда искане за вземане

...
Окръжна прокуратура – Враца внесе в съда искане за вземане
Коментари Харесай

Арестуваха четирима мъже да отвличане на бременна жена в Мездра

Окръжна прокуратура – Враца внесе в съда искане за взимане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинените по досъдебно произвеждане за похищение на бременна жена от повече от две лица.

В хода на следствието е открито, че към 21.00 часа на 20 октомври в Мездра К.Г. използвал мощ, с цел да качи дамата в автомобила, ръководен от М.К. Междувременно Ш.Ш. нанесъл удар в лицето на приятеля на потърпевшата Б.Б. Нападателите дружно с присъстващия на местопроизшествието В.А. отпътували за Криводол. На идващия ден Ш.Ш. и М.К. отправили закани с ликвидиране и побой по отношение на дамата.

По делото са осъществени разпити, събрани са доказателства за виновността на лицата, взели участие в отвличането на бременната жена – Ш.Ш., на 29 години, В.А., на 37 години, К.Г., на 24 години, и М.К., на 26 години.

Според държавното обвиняване е налице обосновано съмнение за авторството на действието, касаещо обвинените Ш.Ш., М.К. и К.Г. Съществува действителна заплаха те да извършат закононарушение и да се укрият. Обвиняемият В.А. е с мярка за неотклонение „ подписка “.

За осъщественото незаконно действие законът планува наказване „ отнемане от независимост “ за период от 8 до 15 години. Предстои произнасянето на съда по импортираното от прокуратурата искане.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР