Окръжна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство във връзка с

...
Окръжна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство във връзка с
Коментари Харесай

Съдят криминално проявен варненец за убийство

Окръжна прокуратура – Варна управлява досъдебно произвеждане по отношение на съзнателно ликвидиране на гражданин на града, осъществено през нощта на 19 септември 2022 година.

Сигнал за окървавено тяло на мъж, легнал в безпомощно положение на земята в жилищен регион край Варна, бил подаден малко след среднощ. От осъществения на място оглед под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна, станало ясно, че мъжът е погубен. Установена е неговата идентичност – 55-годишен варненец.

В резултат на почналите неотложно дейности по следствие на тежкото закононарушение са събрани доказателства за това, че създател на действието е 49-годишен мъж от Варна, престъпно проявен и осъждан. Той е арестуван няколко часа след започване на издирвателните мероприятия.

Привлечен е към наказателна отговорност за закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс и е арестуван за период до 72 часа. Предстои съдът да прегледа настояването на наблюдаващия прокурор за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура във Варна.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР