Окръжна прокуратура – София, е образувала досъдебно производство във връзка

...
Окръжна прокуратура – София, е образувала досъдебно производство във връзка
Коментари Харесай

Прокуратурата започна разследване по случая с двамата парашутисти

Окръжна прокуратура – София, е образувала досъдебно произвеждане по отношение на случая с двамата парашутисти сред ботевградските села Литаково и Новачене, заяви за Българска телеграфна агенция окръжният прокурор на София Наталия Николова.

На мястото на случая е изпратен екип от следователи от следствения отдел към окръжната прокуратура дружно с специалист в региона. Започва оглед на местопроизшествието.

Прокурор Николова посочи, че досъдебното произвеждане е формирано за закононарушение по член 123 от Наказателния кодекс – причиняване на гибел заради неведение или немарливо осъществяване на занимание или на друга правно регламентирана активност.

 ГЕРБ/СДС

По-рано през днешния ден към 09:12 часа двама парашутисти претърпяха произшествие след скок от балон с парещ въздух. Единият почина, а другият беше откаран в лечебно заведение. Парашутистите са цивилни, скочили са от балон, в който са били общо четирима души, измежду които притежателят и един делтапланерист. По данни на Министерство на вътрешните работи все още на случая времето е било мъгливо.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР