Окръжна прокуратура – Смолян извършва разследване по досъдебно производство за

...
Окръжна прокуратура – Смолян извършва разследване по досъдебно производство за
Коментари Харесай

Прокуратурата се зае с пожара в Смолян, при който загина актрисата Емилия Ованесян

Окръжна прокуратура – Смолян прави следствие по досъдебно произвеждане за определяне на аргументите за зародил пожар в Смолян, при който е починала Емилия Ованесян, на 67 година, а още четири лица – две дами на 37 година и на 39 година, 17-годишно момиче и момче на 15 година, са получили обгазяване.
Прочетете още
На 19 януари 2024 година, към 00,35 ч., на тел. 112 е бил получен сигнал за зародил пожар в апартамент в гр. Смолян. Жилището е благосъстоятелност на 67-годишната актриса. След приемане на сигнала на място са пристигнали полицейски екипи и пожарникари, които са угасили огъня. При пожара е починала Ованесян, като тялото й е било намерено в една от стаите. Обгазяване са получили други четири лица - две дами, на 37 година и на 39 година, 15-годишно момче и 17-годишно момиче, които живеели в съседство. Те са били откарани  и настанени в болница.

Под управлението на Окръжна прокуратура – Смолян ще се извърши обективно, цялостно и всестранно следствие за изясняване на обстоятелствата и събитията по отношение на зародилия пожар.

По досъдебното произвеждане се разпитват очевидци, ще бъдат назначени съдебномедицинска, пожаротехническа и други експертизи, както и приобщени материални доказателства и други

Срокът за привършване на следствието е двумесечен.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР