Окръжна прокуратура – Силистра привлече към наказателна отговорност 44-годишна жена,

...
Окръжна прокуратура – Силистра привлече към наказателна отговорност 44-годишна жена,
Коментари Харесай

44-годишна жена е задържана за за опит за убийство | Нанесла няколко удара с кухненски нож в областта на врата, тялото и главата на мъжа, с който живее

Окръжна прокуратура – Силистра притегли към наказателна отговорност 44-годишна жена, пробвала да убие мъжа, с който съжителства - закононарушение по член 115 по отношение на член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс. Тя е арестувана с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор до 72 часа с оглед довеждането й пред съда за установяване на мярка за неотклонение по отношение на нея. Искането за задържането й под стража, е подадено и следва Окръжен съд – Силистра да се произнесе в границите на деня.

През нощта на 12 против 13 януари 2024 година, след зародил скандал, Д.Н. пробвала съзнателно да умъртви 41-годишния мъж, с който живеела на фамилни начала. Тя му нанесла няколко удара с кухненски нож в региона на врата, тялото и главата. Потърпевшият бил откаран в болнично заведение, където и все още се намира, няма заплаха за живота му. Д.Н. е арестувана на място.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Силистра. Изясняват се всички обстоятелства и условия, довели до осъществяването на тежкото закононарушение, в това число и това имало ли е упражнявано домашно принуждение.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР