Окръжна прокуратура – Пловдив внесе за разглеждане в Съда обвинителен

...
Окръжна прокуратура – Пловдив внесе за разглеждане в Съда обвинителен
Коментари Харесай

Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу 18-годишната майка, удушила с чорап дъщеричката си

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе за разглеждане в Съда обвинителен акт против Гергана Благоева за това, че на 16.07.2017г., в гр. Стамболийски, съзнателно умъртвила рождената си щерка, намираща се в безпомощно положение, заради възрастта си от 1 година и 10 месеца, оповестиха от държавното обвиняване. Убийството е осъществено по изключително непосилен за убитото дете метод.

Обвиняемата е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража ”.

Детенцето й било удушено с чорап, който бил пъхнат в устата му, а трупът му е пренебрегнат в покрайнините на Стамболийски в региона на някогашната Заглушителна станция в града, където е открит от локален клошар. Той подал сигнал в полицията и пристигналите на мястото на престъплението чиновници на реда разкрили голото телце на детето, което било с памперс.

Близо до натрупа са открити и облеклата на момиченцето. При огледа правосъдните медици открили, че детето е умряло от задушаване. В устата му е открит чорап, който е спрял притока на въздух.

Най-тежкото планувано от закона наказване за осъщественото от обв. Благоева закононарушение е пожизнен затвор без подмяна.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР