Окръжна прокуратура – Пловдив внесе обвинителен акт спрямо С.С., на

...
Окръжна прокуратура – Пловдив внесе обвинителен акт спрямо С.С., на
Коментари Харесай

Истински кошмар за жена салонен управител в заведение в Пловдив

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на С.С., на 48 година Той е предаден на съд за това, че на 08.12.2019 година в Пловдив, при изискванията на рисков рецидив, е лишил непознати движими движимости – мобилен уред, от 34-годишна жена.

С.С. е заварен на мястото на закононарушението и е използвал мощ и заплашване, с цел да резервира владението върху откраднатата движимост. Престъплението е квалифицирано по член 199, алинея 1, т.4, вр. член 198, ал.3, вр.чл.194, вр. член 29 от Наказателния кодекс.

На 8 декември 2019 година С.С. отишъл в заведение в Пловдив, където като салонен шеф работела потърпевшата 34-годишна жена. Те се познавали. С.С. попитал дали може да го назначи на работа, само че тя отвърнала, че нямали потребност от личен състав. Поискал пари на заем, само че не получил, след което взел метла, с цел да събере боклука в заведението.

През това време видял мобилния телефон на потърпевшата, който бил оставен да се зарежда на един от плотовете. Прибрал го в себе си и тръгнал да излиза. Жената видяла, че апаратът липсва. Препречила пътя на С.С. при излизането му от заведението, само че той я изблъскал. Тя го настигнала на паркинга, само че С.С. извадил джобно ножче, което насочил към нея и я заплашил, след което избягал. Същата вечер продал мобилния телефон за 40 лв..

Обвиняемият С.С. се намира в пандиза. Предстои Окръжен съд –Пловдив да насрочи  съвещание по делото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР