Окръжна прокуратура – Пловдив приведе в изпълнение влязла в сила

...
Окръжна прокуратура – Пловдив приведе в изпълнение влязла в сила
Коментари Харесай

Днес Петър Маринашки влиза в затвора за пет години заради причинена смърт на двамата му приятели

Окръжна прокуратура – Пловдив приведе в осъществяване влезнала в действие присъда на Петър Маринашки. Той е наказан на 5 години отнемане от независимост за това, че на 11. 11. 2020 година при ръководство на лек автомобил в региона на с. Кадиево, обл. Пловдив, е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на Тодор Бараков и Виктор Василев и междинна телесна щета на Николай Лисков, като действието е осъществено след приложимост на наркотични субстанции – марихуана.

Присъдата на Окръжен съд – Пловдив е доказана от Апелативен съд – Пловдив и Върховния касационен съд. Присъдата е постъпила в Окръжна прокуратура – Пловдив на 20 юли 2023 година и неотложно е разпоредено привеждането й в осъществяване.

По предписание на Окръжна прокуратура – Пловдив, през днешния ден, 21 юли 2023 година, Петър Маринашки е арестуван и отведен от чиновници на Групово дело " Охрана “ в пандиза за осъществяване на наложеното му наказване отнемане от независимост. 

Петър Маринашки е лишен от право да ръководи моторно транспортно средство за период от осем години, което наказване също е приведено в осъществяване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР