Окръжна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство, което се води

...
Окръжна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство, което се води
Коментари Харесай

Цацаров се намеси! Разпореди спешни действия заради запаления автомобил на репортер

Окръжна прокуратура – Пловдив следи досъдебно произвеждане, което се води за палеж на лек автомобил, благосъстоятелност на кореспондент на предаването „ Господари на ефира “, осъществен тази нощ в Карлово, при което е имало заплаха пожарът да се разпростре и върху друго имущество на забележителна стойност – закононарушение по член 330, ал.2, т.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс. За осъщественото закононарушение е известен основният прокурор, който разпореди незабавни дейности за откриване причинителя на закононарушението.

Под управлението на Окръжна прокуратура – Пловдив са подхванати голям брой дейности по следствието от отдел „ Криминална полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив. Извършват се разпити на очевидци, огледи на местопрестъпление.

По предписание на Главния прокурор Сотир Цацаров, Окръжна прокуратура – Пловдив е изискала за длъжностен надзор и всички преписки, водени в Районна прокуратура – Карлово и Районна прокуратура – Пловдив по отношение на активността на Пламен Димитров от Карлово, за който репортерката от „ Господари на ефира “ е обявила недоволства за лъжливи дейности.

Проверява се и воденото в Районна прокуратура – Карлово досъдебно произвеждане за отнемане.

Проверките ще приключат във допустимо най-кратък период.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР