Окръжна прокуратура – Пазарджик 31-годишен мъж от Пещера. Той е

...
Окръжна прокуратура – Пазарджик 31-годишен мъж от Пещера. Той е
Коментари Харесай

Условна присъда за дилър, приготвял метамфетамин в дома си в Пещера

Окръжна прокуратура – Пазарджик 31-годишен мъж от Пещера. Той е приет за отговорен за това, че на 20 юли 2023 година в  Пещера без съответно позволение  е държал за разпространяване наркотични субстанции – 39 грама марихуана на стойност 235 лева  и 67 грама амфетамин на стойност 2225 лв..
Прочетете още
Мъжът е приет за отговорен и за това, че на 20 юли 2023 година в Пещера, без съответно позволение е държал за разпространяване прекурсор, служещи за произвеждане на високорисково наркотични вещество – метамфетемин, а точно - препарат - примес от субстанции, съдържащи „ псевдоефедрин “, с нето тегло 157  грама.

На 20 юли 2023 година полицейски чиновници направили инспекция в жилище, населявано от обвинения. В една от стаите открили горепосочените наркотични субстанции, както и електронна везна и готварски съд /тенджера/, в който имало огромно количество прахообразно вещество - прекурсор „ псевдоефедрин “, служител за производството на високорисково наркотично вещество метамфетамин.

Окръжен съд – Пазарджик му е наложил наказване от 18 месеца отнемане от независимост условно с изпитателен период от 3 години и 6 месеца, както и санкция в размер на 10 000 лв.. Той е признал виновността си.

Наказанието е наложено по съглашение, утвърдено от Окръжен съд – Пазарджик. Определението на съда е дефинитивно. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР