Окръжна прокуратура – Монтана предаде на съд обвиняема Ц.А., привлечена

...
Окръжна прокуратура – Монтана предаде на съд обвиняема Ц.А., привлечена
Коментари Харесай

Изправят пред съда ломчанка, изтеглила пари от картата на мъжа, при когото живее

Окръжна прокуратура – Монтана съобщи на съд обвинена Ц.А., привлечена към наказателна отговорност за осъществено закононарушение по член 249, алинея 1, вр. член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.
 Към м. май 2023 година 45-годишната жена живеела в дома на Е.Т. в Лом. Мъжът имал дебитна карта, по която му се превеждала пенсия. Обикновено я държал в чантата си, а PIN-кода - в незаключен долап в дома му.
След следващо изтегляне на пари мъжът открил неналичието на 140 лв.. При направена информация в банка схванал, че сумата е изтеглена на 09.05.2023 година от съответен банкомат, до момента в който е бил в дома си.
В хода на следствието е бил проучен запис от видеокамера в региона на местопроизшествието. Извършителят на действието е бил открито – живеещата в дома на потърпевшия Ц.А. Тя е била привлечена към наказателна отговорност за потребление на непозната банкова карта без единодушието на титуляра.
Обвиняемата Ц.А. е неведнъж осъждана за осъществени закононарушения срещу собствеността, като е изтърпявала и дейно наложени й с влезнали в действие присъди санкции „ отнемане от независимост “.
Предстои следващото за нея дело да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР