Окръжна прокуратура – Добрич ръководи досъдебно производство по чл. 115,

...
Окръжна прокуратура – Добрич ръководи досъдебно производство по чл. 115,
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура – Добрич ръководи досъдебно производство във връзка със смъртта на мъж, наръган смъртоносно

Окръжна прокуратура – Добрич управлява досъдебно произвеждане по член 115, алинея 1от Наказателен кодекс по отношение на умрял след намушкване мъж в града. Изяснява се съпричастността на млад мъж към осъщественото закононарушение, като все още той е арестуван по Закона на Министерство на вътрешните работи. Има данни, че 31-годишният мъж страда от психологично заболяване.

След 18:00 часа на 7 март 2024 година, инцидентен минувач вижда мъж в безпомощно положение на улица в Добрич. Пристигналият на място екип на Спешна помощ открива, че мъжът е умрял. В хода на дейностите, подхванати неотложно за изясняване на обстановката, станало ясно, че се касае за осъществено тежко престъпно закононарушение. Установена и самоличността на убития – на 56 години, локален гражданин.

Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава и все още. Назначени са правосъдно – здравна и други експертизи. Предстои след разбор на събраните досега доказателства да бъде взето решение за ангажиране на наказателна отговорност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР