Окръжен съдия в Лос Анджелис постанови в понеделник, че певицата

...
Окръжен съдия в Лос Анджелис постанови в понеделник, че певицата
Коментари Харесай

Лейди Гага няма да трябва да плаща награда от 500 000 долара на жена, вързана за отвличане на кучета от нейните френски булдоги

Окръжен арбитър в Лос Анджелис постанови в понеделник, че певицата Лейди Гага няма да би трябвало да изплати премията от 500 000 $, която тя даде обещание за безвредното завръщане на нейните френски булдози след случай с отграбване на кучета през 2021 година

Решението на съдията откри, че Дженифър Макбрайд, една от обвинените за случая през 2021 година, при който разходката на кучета на Гага беше ранена от изстрел, е имала „ нечисти ръце “ и че вследствие на това Макбрайд „ няма право “ на паричната премия.

„ Въпреки че ищецът твърди, че нейната мотивация е била да отбрани булдозите (и също по този начин да събере $500 000,00), тази хипотетична мотивация не отхвърля виновността й по обвиняването, защото тя е признала, че е получила булдозите със съзнанието, че те са откраднато имущество “, се споделя в решението.

След като беше публично упрекнат в тази ситуация с отвличането на кучета през април 2021 година, Макбрайд заведе дело през 2022 година против Гага, чието същинско име е Стефани Германота, потвърждавайки, че певицата е нарушила контракт, съгласно който парите от премията ще бъдат присъдени без „ без въпроси “ по отношение на връщането на нейните кучета.

Измама посредством подправено заричане и машинация посредством погрешно показване също бяха посочени в делото като основа за вреди.

В момента Макбрайд е на изпитателен период от две години, откакто се призна за отговорен за приемане на откраднато имущество на стойност над 950 $, съгласно офиса на окръжния прокурор на Лос Анджелис.

Първоначално тя беше упрекната в едно съучастничество след обстоятелството и приемане на откраднато имущество, само че обвиняването след обстоятелството беше отхвърлено по едно и също време като част от съглашение за признание на виновността.

CNN се свърза с Макбрайд, както и с юристите на Гага за коментар.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР