Окръжен съд - Враца потвърди присъдата на Районен съд –

...
Окръжен съд - Враца потвърди присъдата на Районен съд –
Коментари Харесай

Врачанският окръжен съд потвърди ефективната присъда на мъж за грабеж

Окръжен съд - Враца удостовери присъдата на Районен съд – Козлодуй в неоправдателната част, с която С. Б. и В. Й. са приети за отговорни в това, че 29.01.22 година във врачанско село, в съучастничество, са лишили непознати движими движимости – парична сума в размер на 290 лева и мобилен телефон, общо на стойност 321 лева, от владението на Д. Г., с желание незаконно да ги присвоят, като са използвали за това мощ и опасност.

За това закононарушение Районен съд – Козлодуй е наложил дейно наказване от 3 години и 4 месеца „ отнемане от независимост “ на С. Б., което той ще би трябвало да изтърпи при първичен „ общ “ режим.

Наказанието на В. Й. за това закононарушение е 2 години и 8 месеца „ отнемане от независимост “, чието осъществяване се отсрочва за период от 5 години.

Въззивното дело в Окръжен съд – Враца е формирано след подадена тъжба от подсъдимия С. Б. и неговата отбрана против присъдата на Районен съд – Козлодуй. Другият обвиняем – В. Й. – не е обжалвал присъдата.

Със своето решение Врачанският областен съд е удостоверил наложеното наказване от първоинстанционния съд на С. Б., като го е счел за равномерно по тип и заслужено по мярка, което прави възражението на отбраната на подсъдимия безпричинно.

Решението на Врачанския областен съд е дефинитивно.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР