Окръжен съд Пловдив остави в ареста 48-годишния Николай Рангелов, обвиняем

...
Окръжен съд Пловдив остави в ареста 48-годишния Николай Рангелов, обвиняем
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста пловдивчанин с обвинение за блудство с детето си и побой над жена си

Окръжен съд Пловдив остави в ареста 48-годишния Николай Рангелов, обвинен за побой над жена си Теменуга Бошнакова. Той е и с обвиняване за това, че е блудствал с една от  дъщерите си. 12 години по-младата от него Теменуга е била с напукано ребро след експанзията от мъжа си.
Прочетете още
Само преди дни Районен съд Пловдив остави в ареста Рангелов. Той обаче апелира мярката си пред окръжните магистратите, а през днешния ден се организира делото. В хода на съвещанието той призна пред съда, че е блъснал жена си, само че съобщи изрично, че няма да се повтори. Адвокатът му Христо Калпакчиев сподели, че данни за блудството има единствено в разпита на майката, която била озлобена към мажа си.

Теменуга и Николай са дружно от години и живеели в колиба. Те имат 4 деца, а съгласно Бошнакова сегашният случай не е изключение и през взаимния им живот неведнъж е била жертва на домашно принуждение от страна на Рангелов. 

Срещу Николай се водят две производства - гражданско и наказателно. Освен за причиняването на лека телесна щета, е упрекнат и в блудничество по отношение на едно от децата. Той е бил осъждан преди, само че е оправдан.

След като изслуша страните по делото обаче, съдът реши, че най-адекватната мярка по отношение на мъжа е “задържане под стража ”. Мотивът на магистратите беше, експанзията по отношение на Теменуга е била систематична.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР