Окръжен съд – Монтана потвърди наложената от Районен съд –

...
Окръжен съд – Монтана потвърди наложената от Районен съд –
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, пребил жестоко жена си в Монтана

Окръжен съд – Монтана удостовери наложената от Районен съд – Монтана мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на 51 годишен мъж, обвинен за нанесен побой и закана с ликвидиране на дамата, с която живеел на брачен начала.
Както организация BulNews заяви, на 20 май т. година Г. К. Г.нанесъл побой на И. К. И. /46 г./ като й предизвикал междинна телесна щета – 13 счупени ребра с навлизане в гръдната празнина и й се заканил с ликвидиране, като и декларирал, че „ ще я реже на части и ще у удави в язовира “.





Според специалисти на дамата е било породено разстройство на здравето с краткотрайна заплаха за живота й, а действието е било осъществено в изискванията на домашно принуждение. Г. К. Г. е бил арестуван от полицията и против него е почнало досъдебно произвеждане. На 3 юни т. година със свое определение Районен съд – Монтана е наложил на обвинения Г. К. Г. мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, която той е обжалвал пред Оценка за съвместимост с искане за налагане на по-лека мярка. След като изслуша представителя на прокуратурата, обвинения и отбраната му и взе поради наличните доказателства съдът остави без почитание жалбата на обвинения и я разгласи за неоснователна. Съществуват задоволително доказателства, от които може да се направи обосновано съмнение, че Г. К. Г.. е направил тежкото закононарушение, за което е упрекнат, а предвид на характеристичните му данни е налице и действителна заплаха да извърши друго закононарушение, разгласи съдът и удостовери най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Определението на съда не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР