Окръжен съд-Монтана измени решение на Районен съд-Лом и намали наказанието

...
Окръжен съд-Монтана измени решение на Районен съд-Лом и намали наказанието
Коментари Харесай

Окръжен съд-Монтана намали наказанието на жена, държала се арогантно с деца и полицаи в Лом

Окръжен съд-Монтана промени решение на Районен съд-Лом и понижи наказването на 54-годишна жителка на Лом, осъдена за дребно безчинство със 7 денонощия „ Задържане в структурно звено на Министерство на вътрешните работи “.
Според събраните по делото доказателства, на 24 юни т. година вечерта, пред магазин покрай центъра на Лом, Л. С. И. се държала нападателно и надменно, нападнала с обидни думи деца и възмутила жители, които подали сигнал за случая на тел.112. На мястото пристигнали чиновници на Министерство на вътрешните работи, само че дамата се нахвърлила и против тях с обиди, закани и закани.
Полицаите съставили на Л. С. И. акт и на идващия ден Районният съд я санкционирал за дребно безчинство със 7 денонощия „ Задържане в структурно звено на Министерство на вътрешните работи “. Жената подала тъжба против решението на ломския съд, защото го счита за незаслужено и желае то да бъде анулирано и сменено с „ Глоба “.
След като се срещна с доказателствата по делото, на което жалбоподателката не се яви, Окръжния съд в Монтана разгласи жалбата за неоснователна. Проявите на Л. С. И. - отправените от нея обиди и закани и арогантното ѝ държание както към деца, по този начин и към чиновниците на реда, вярно са квалифицирани като дребно безчинство. Съдът вярно е определил и наказването „ Задържане в структурно звено на Министерство на вътрешните работи “, само че го е завишил, защото по делото няма данни за други противообществени прояви на нарушителката, обявиха магистратите.
Окръжният съд в Монтана промени решението на Районен съд-Лом от 25 юни и понижи наказването на дамата от 7 на 3 денонощия задържане в звено на Министерство на вътрешните работи.
Решението на съда е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР