Окръжен съд-Бургас постанови мярка за неотклонение домашен арест“ спрямо Атанас

...
Окръжен съд-Бургас постанови мярка за неотклонение домашен арест“ спрямо Атанас
Коментари Харесай

Домашен арест за шофьора, убил Янита в тежката катастрофа край Черни връх

Окръжен съд-Бургас постанови мярка за неотклонение „ домакински арест “ по отношение на Атанас А. , обвинен за тежко пътнотранспортно произшествие, станало край село Черни връх. Инцидентът, който лиши живота на 33-годишната и остави нейните две деца без майка .

Атанас А. е упрекнат в нарушение на разпоредбите за придвижване, което по несъобразителност е довело до гибелта на жена и причиняването на междинни телесни повреди на още трима души . Злополуката стана на 9 март на пътя сред Бургас и Средец , покрай разклона за село Черни връх, където лидерът на БМВ е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е сблъскал челно с автомобила, ръководен от майката на жертвата.

В резултат на злополуката 5-годишно момиченце е с фрактура на черепа и в сериозно положение, а нейната 8-годишна сестра е с комоцио. Техните пострадвания са оценени като съществени, и те са настанени в УМБАЛ-Бургас за интензивно лекуване. Водачът на „ БМВ “ е бил тестван за алкохол и опиати, като резултатите са негативни.

Наблюдаващият прокурор е издал разпореждане за лишаване на свидетелството за правоуправление на МПС на обвинения и е наложена възбрана за овакантяване на страната .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР