Окръжен съд – Варна определи мярка за неотклонение домашен арест“

...
Окръжен съд – Варна определи мярка за неотклонение домашен арест“
Коментари Харесай

Домашен арест за 20-годишния Яни, обвинен в теглене на пари от чужда банкова карта

 Окръжен съд – Варна дефинира мярка за неотклонение " домакински арест “ на 20-годишния Яни А., упрекнат за прилагане на непознат платежен инструмент без единодушието на титуляра, оповестиха от пресслужбата на съда.

Според обвиняването, през юни 2020 година дебитната карта на мъж от Варна е била употребена без неговото единодушие. През регистриран профил в уебсайт за електронни залагания от картата му са били изтеглени 380 лв.. На 18.02.2021 година Яни А. е бил притеглен като обвинен за осъщественото закононарушение.

Варненският областен съд като взе поради събраните досега доказателства и по-специално свидетелските показания и обясненията на обвинения, направи обосновано съмнение за съпричастност на Яни А. към повдигнато обвиняване. Съдът реши, че действието е с висока степен на социална заплаха. Взети поради бяха и неприятните характеристични данни на лицето, което е осъждано неведнъж. Ето за какво Варненският областен съд дефинира по отношение на Яни А.  мярка за неотклонение " домакински арест “, която да бъде следена със средство за електронно наблюдаване.

Определението на Окръжен съд – Варна може да бъде обжалвано пред въззивната инстанция в 3-дневен период.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР