Окръжен съд – Разград уважи искането на Окръжната прокуратура и

...
Окръжен съд – Разград уважи искането на Окръжната прокуратура и
Коментари Харесай

Оставиха зад решетките психопата, убил и разчленил съпругата си в Разград

Окръжен съд – Разград почете настояването на Окръжната прокуратура и дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража “ за 44-годишния испански жител, притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 116 от Наказателен кодекс – убийството на неговата брачна половинка, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

След няколкодневно търсене на изчезнала 40-годишна жена от Разград, е открито, че тя е станала жертва на тежко престъпно закононарушение. В резултат от осъществените издирвателни дейности, в нощта на 15 против 16 декември, в покрайнините на Разград, са открити остатъци от тялото й. Самото ликвидиране е осъществено в жилището, което фамилията на жертвата обитавало в града.

Във връзка с осъществяването на убийството й е арестуван нейният брачен партньор. Първоначално той опитал да заблуди проверяващите, че не знае къде е неговата брачна половинка, и им показал оправдание. В хода на работата по случая обаче, алибито не се удостоверило, мъжът е засечен от камери за видеонаблюдение и против него са събрани задоволително доказателства. Последвали признания от страна на обвинения и той съдействал на проверяващите органи.

П.С. беше арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор за довеждането му пред Окръжен съд – Разград, който дефинира най-тежката мярка за неотклонение.

Определението на съда предстои на обжалване пред Апелативен съд - Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР