Окръжен съд – Пловдив осъди на шест години лишаване от

...
Окръжен съд – Пловдив осъди на шест години лишаване от
Коментари Харесай

Шок за пловдивчанка в парк минути след излизането й от хипермаркет! Когато се успокои, набра 112!

Окръжен съд – Пловдив осъди на шест години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим Славчо Д. 21-годишният мъж е приет за отговорен в това, че 28 май 2018 година в Пловдив при изискванията на рисков рецидив, откакто е бил осъждан за тежко съзнателно закононарушение на отнемане от независимост не по-малко от една година, осъществяването на което не е отсрочено по реда на член 66 от Наказателен кодекс, е лишил златен синджир на стойност 360 лева от владението на С. Г., с желание незаконно да я присвои, като е използвал за това мощ – закононарушение по член 199, ал.1 т.4 във вр. с член 198 ал.1 във вр. с член 29 алинея 1 б. " А “ от Наказателен кодекс.

На 28 май 2018 година към 13,40 часа Славчо посетил Пробационната работа – звено Пловдив, на бул. " Македония “ №21а. Там положил автограф пред младши контрольор в службата по отношение на осъществяване на предишно наложено му наказване пробация. След това се насочил към автобусната спирка наоколо до службата. По същото време потърпевшата С. Г. излязла от намиращия се наоколо хипермаркет от огромна комерсиална верига. Преминала около спирката и траяла към дома си по ул. " Трети март ", навлизайки в дребен парк. В този миг Славчо Д. вървял след потърпевшата, настигнал я и издърпал мощно от врата й златния синджир, който се скъсал. След като се успокоила, дамата подала сигнал на тел. 112.

След извършените оперативно-издирвателни мероприятия и оглед на инсталирано5о видеонаблюдение в региона е осъществяване различаване на причинителя на грабежа. Делото бе прегледано по реда на съкратеното правосъдно разследване по глава XXVII от Наказателно-процесуален кодекс, като подсъдимият призна обстоятелствата и събитията, разказани в обвинителния акт, като се съгласи да не се събират доказателства за тези обстоятелства, а съдът да употребява събраните по досъдебното произвеждане доказателства. Размерът на наложеното по отношение на подсъдимия дейно наказване е избран, след намаляването на наказването с една трета, според член 58а, ал.1 от Наказателен кодекс. Присъдата предстои на митинг и обжалване в 15-дневен период пред Пловдивския апелативен съд.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР