Окръжен съд – Монтана наложи постоянна мярка задържане под стража

...
Окръжен съд – Монтана наложи постоянна мярка задържане под стража
Коментари Харесай

Оставиха в ареста убиеца от Габровница

Окръжен съд – Монтана наложи непрекъсната мярка задържане под стража на 28-годишния гражданин на Габровница, обвинен по досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране в селото.

На 15 юли вечерта, след приложимост на доста количество алкохол, Л. С. А дружно с негов другар се скарали със фамилията на В. К. Д./58 г./ и почнал всеобщ пердах. Според събраните до момента доказателства при размяната на удари Л. С. А. блъснал в главата В. К. С., който паднал на земята. Мъжът умрял, а Л. С. А. бил арестуван от чиновници на Министерство на вътрешните работи и против него било формирано досъдебно произвеждане. При разпита му като обвинен Л. С. А. се е признал за отговорен за осъщественото закононарушение.

Окръжна прокуратура – Монтана е внесла в съда искане за взимане на мярка за неотклонение задържане под стража на обвинения.

Съществува и действителна заплаха Л. С. А да се укрие или да извърши друго закононарушение, защото е осъждан за закононарушения от общ темперамент, а последното му действие е осъществено в изпитателния период на предходно наказание, стимулира се съдът и наложи най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража на Л. С. А.

Определението на съда може да се апелира в тридневен период пред Апелативен съд – София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР