Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение,, Домашен арест

...
Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение,, Домашен арест
Коментари Харесай

Окръжен съд Кюстендил постанови: „Домашен арест“ за кюстендилец, предизвикал  ПТП с трима загинали и двама ранени 

Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение,, Домашен арест ” във връзка с кюстендилец, притеглен като обвинен за това, че на 02. 10. 2022 година, на пътя сред селата Нови чифлик и Багренци, при ръководство на МПС е нарушил разпоредбите за придвижване и по несъобразителност е предизвикал гибел на повече от едно лице - на трима души и междинна телесна щета на повече от едно лице – на две лица. Съдът не почете настояването на Окръжна прокуратура за взимане на най- тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Съдът смята, че са налице доказателства, които поддържат обвинителната теза. В задоволителна степен на възможност се открива съпричастност на обвинения към инкриминираното действие. Взети са поради степента на социална заплаха на действието и личността на обвинения.

Няма данни за отклонения в процесуалното му държание. Етапът на наказателното произвеждане е към своя край и обвиненият не би могъл да затрудни хода му. Има непрекъснат адрес в гр. Кюстендил и е с влошено здравословно положение. Деянието е осъществено по несъобразителност, не е открита приложимост на алкохол или упойващи субстанции, написа в претекстовете на Окръжен съд – Кюстендил за взимане на мярка за неотклонение „ Домашен арест “.
Определението на Окръжен съд – Кюстендил предстои на тъжба и/ или митинг пред Апелативен съд – София в 3- дневен период.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР