Окръжен съд – Кюстендил потвърди определение на Районен съд –

...
Окръжен съд – Кюстендил потвърди определение на Районен съд –
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник остава в ареста заради закана за убийство

Окръжен съд – Кюстендил удостовери определение на Районен съд – Дупница, с което е взета мярка за неотклонение " Задържане под стража " във връзка с 20-годишния Васил Михайлов от Перник, съобщи " Фокус ".

Младежът е привлечени от Софийска районна прокуратура като обвинен за закана за ликвидиране към момиче, с което са имали интимна връзка.

В претекстовете си Окръжният съд в Кюстендил уточни, че е верен и аргументиран изводът на съда в Дупница за съществуване на задоволително доказателствени материали, които да разрешават създаване на разбиране за съпричастие на обвинения в осъществяване на инкриминираното действие, за което е бил притеглен.

Окръжният съд споделя и изводите на Районен съд за съществуване на действителна заплаха обвиненият да извърши закононарушение. Деянието се характеризира с висока степен на социална заплаха. Очакваното наказване е до 6 години отнемане от независимост.

Наличните данни по делото, касаещи предходната му съдимост, също откриват неговата непримиримост при осъществяване на действие от сходен тип. Той е осъждан за закононарушение срещу личността.

Към сегашния миг против прокурорския наследник има други две висящи досъдебни производства. Това дефинира обвиненият като персона със повишена степен на социална заплаха. Определението на Окръжен съд – Кюстендил е дефинитивно и не предстои на обжалване и протестиране.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР