Окръжен съд – Кюстендил потвърди мярка за неотклонение домашен арест“,

...
Окръжен съд – Кюстендил потвърди мярка за неотклонение домашен арест“,
Коментари Харесай

Домашен арест с гривна за проследяване за дрогирана шофьорка в Кюстендил

Окръжен съд – Кюстендил удостовери мярка за неотклонение „ домакински арест “, във връзка с обвинена за ръководство на автомобил след приложимост на опиати и държане на канабис.

45 - годишната кюстендилка Р. К. бе привлечена като обвинена за това, че на 30 август в  Кюстендил е управлявала лек автомобил „ Дачия “ след приложимост на канабис и амфетамин, както и за това, че в жилището, в който живее, е държала канабис с общо тегло 0,090 кг.

Престъпленията са осъществени в изпитателния период на условно наказание за ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции.

Жената по никакъв метод не е попречила на следствието, непринудено се е подложила на инспекция за алкохол и за наркотично вещество, не е отказала да даде кръвна проба, предоставила е достъп до населяваното от нея жилище, в което следствие е намерено наркотично вещество. Тези условия сочат, че обвинената Р. К. е с релативно ниска степен на социална заплаха и без значение от обремененото й правосъдно минало, заплахата от осъществяване на друго закононарушение е хипотетична, а не действителна. Няма и действителна заплаха обвинената да се укрие, доколкото същата е с непрекъснат адрес на територията на Кюстендил. Определената от Кюстендилския областен съд мярка за неотклонение „ домакински арест “, също така е съобразена с наличните данни за влошено здравословно положение на обвинената и ТЕЛК решение. Докато търпи мярката си за неотклонение, дамата ще бъде следена и посредством средства за електронно наблюдаване, се показва в претекстовете на Окръжен съд - Кюстендил.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР