Окончателно стана ясно, че плеймейтката Николета Лозанова няма да ражда

...
Окончателно стана ясно, че плеймейтката Николета Лозанова няма да ражда
Коментари Харесай

Боби Перуката забранил на Николета да си вади вулвата в ефир

Окончателно стана ясно, че плеймейтката Николета Лозанова няма да ражда в ефир, каквито бяха предварителните проекти на моделката и възлюбения й - футболиста Николай Михайлов. Двамата имаха предложение за риалити формат до Би Ти Ви, което се провали с гръм и тропот. Според наши източници персонално Борислав Михайлов е забранил шоуто да се състои със опасност да лиши синчето си Ники от прехрана.

" Сега цялата страна ме е емнала, наблюдават ме от Национална агенция за приходите и ДАНС, а тази ще си разголва вулвата по малкия екран. Няма по какъв начин да стане. Известно време ще съм по-тих от тревата и това важи за цялата фамилия ", блъснал по масата Перуката.

Депозираната оставка на Михайлов в БФС, която занапред би трябвало да се гласоподава на идващ конгрес, и непрекъснатите кавги към нея, разколебаха телевизионните шефове в Би Ти Ви и те с облекчение приели отхвърли.

Въпреки това синът на шефа на БФС и най-успешната ни инфлуенсърка не се отхвърлят от концепцията си да се демонстрират в ефир като сполучливото американско семейство на Ким Кардашиян.



Никакво проявление, подреди Перуката

Идеята беше шоуто да се излъчва в пролетния тв сезон, а за него НиЛо да прибере прекомерно висок хонорар от 250 000 лв.. В рамките на идното предаване двамата щели да подреждат нов дом за порасналото си семейство, ще демонстрират по какъв начин купуват детски креватчета, гардеробчета и дрънкалки. Основният акцент обаче щял пада върху вълненията на бъдещата майка по отношение на идването на нейното дълго чакано бебе.

Идеята плеймейтката да демонстрира живота си отвън прожекторите я вълнува от дълго време. Преди година Ни Ло даже пусна книгата си - " Професия икона ", в която описваше целия си живот и по какъв начин е станала инфлуенсър номер едно у нас. На Николета надали ударът й тежи доста. Към този миг тя е една от най-следваните известни персони в инстаграм и изкарва десетки хиляди месечно от реклами.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР